Seekers/Nyomkeresők

                                          

 

Előre is bocs ha a szöveg kicsit értelmetlen ,de szövegfordítót  kellett használnom.

Tartalom:

 Kallik az anyjával és testvérével az életét élte a jégen. Lusa soha nem hagyta el azt az állatkertet, ahol megszületett. és Toklo bebarangolja az erdőt az anyjával és öccsével, akik mindig betegek voltak.

 Hirtelen elváltak azoktól, akik mindig törődtek velük, ez a három medve megtanul életben maradni a vadonban. Soha nem találkoztak, de az életők összefügg olyan utakban, amiket soha nem képzeltek volna el.

Szereplők:

Kallik:

Kallik egy jegesmedve. Mint másik jegesmedvék, számít az anyjára hogy tanítsa meg neki, hogy hogyan lehet vadászni és lehet életben maradni, amíg elég idős ahhoz, hogy egyedül éljen. A testvére a kedvenc játszótársa, de ő nyugtalan és figyel. Kallik jó tanuló, és nyugtalan, hogy tudja azokat a titkokat, amiket az anyjának közöl neki. De amikor egyedül találja meg magát hirtelen, Kalliknak ki kell találnia , hogy hogyan lehet életben maradni egyedül...

Lusa:

Lusa az életét a fogságban élte. Az anyjával és apjával őt táplálják és törődnek vele abban az állatkertben , ami mindig az otthona volt. Amíg az anyja szintén egy állatkertben született, az apja a vadonban élt. Lusa szeret a vadonban való életről hallani, és arra vágyik, hogy egy napon maga lássa az erdőket és a hegyeket.

Toklo: 

Toklo, az anyja, és a testvére, Tobi, sokáig barangolták az erdőt. Toklo szeret jól szórakozni és játszani , de Tobi nagyon beteg. Ahelyett, hogy megtanul vadászni és halászni, Toklo költi az ideje nagy részét, ami néz, ahogy az anyját érdekli, mivel Tobi és Toklo a napra vágyik, amikor képes lesz, hogy egyedül legyen, de amikor az a nap jön, az nem lesz az, amire ő  számított?

 

 

Oldalmenü
Szavazás
Mi legyen még a honlapomon?
Szereplők
Erin Hunter Seekers című sorozatáról
Térkép
Még tartalmak
Vagy ha más írd meg a vk.-ba
Naptár