Tartalom

1. Harcosok Törzse Hív a vadon:

                                                   

 Erdős vidéke, a Kétlábúaktól távol él a Harcosok macskanépének négy törzse: a Villám , a Folyó, a Szél és az árnyak törzse. A Csillag törzs, a holt macskák égi klánja felügyelete alatt és szabályai szerint vívják harcukat a természettel és egymással.

Tűzmancs tehetséges harcos és kiváló vadász, de kivülálló: kölyökként a Kétlábúakkal élt. Emiatt sok az ellensége. Mégis ő lesz Tűzszív, a harcos, aki nemegyszer menti meg társai, sőt más macskák életét is.

Így szól a jóslat: A Villám törzs csak tűz által marad fenn. Vajon Tűzszív teljesíti be a próféciát?                                                         

2. Harcosok Törzse Tűz és Jég:

                                                   

         Csak a tűz mentheti meg a törzsünket.    

 Tűzszív már a Villám törzs harcosa, de az erdőben még mindig sok a veszély leselkedik -talán közelebb hozzá mint gondolná.Ahogy beköszönt a tél, a Folyó törzs macskái egyre nyzgtalanabbak, míg a gyenga Szél törzset minden oldalról fenyegetés övez. 

 Ahogy a felgyülemlett feszültség kirobban, Tűzszívnek nemcsak a küszöbön álló harccal , hanem a saját törzsén belüli árulással is szembe kell néznie...                    

3.Harcosok Törzse Titkok erdeje:

                                                     

Nehéz idők járnak a harcosokra, akik egyszerre küzdenek a téllel, az éhséggel és az újra fellángoló ellenségeskedésekkel. Tűzszív előtt feltárulnek a múlt sötét titkai, amik most megismétlődni látszanak. Választania kell a törzshöz való hűsége és barátja között.

Mint mindig, most is a szíve vezeti, ami azt sugja, hogy a törzs jövője a kölykökben rejlik: az igazi harcosnak az ő javukat kell szolgálnia.

4.Harcosok Törzse Közelgő Vihar:    

                                                        

 Tűzszív áruló ellenségét, Tigriskarmot száműzték a Villám Törzsből, de Tűzszív nem tudja lerázni azt az érzést,hogy Tigriskarom kint leselkedik  az erdőben, arra várva hogy lecsaphasson.

 De ez nem az egyetlen problémája a fiatal Villám törzs, helyettesének ezekben a nyári hónapoban, küzd a vészjósló ómenekkel, egy tiszteletlen tanonccal egy megrázó titokkal, és egy elpusztított törzsvezetővel, akinek a korábbi énje egy héja volt. 

Időközben az erdő forróbbá és forróbbá válik... és mindenki vár a közelgő viharra...

5.Harcosok Törzse Veszélyes út:

                                                

 Az Árnyak törzsének van egy új vezetője, de ő nem elégedett a hatalmával az a vágya  bosszút állhasson.Tűzszív fél, hogy van egy kapcsolat Tigriscsillag emelkedése és azok között a rettenetes álmok között, amik kísértik, vannak éjszakák miközben mormolnak a veszélyről és halálról.

 Időközben egy rejtélyes és gonosz fenyegetés bármilyen másiktól eltérően lerohanta az erdőt miközben veszélynek tette ki minden macska életét. Tűzszív szeretett vezetője hátat fordított a harcosőseiknek, és Tűzszív nem tud segíteni, csak azon töprengeni, hogy igaza van-e.Vajon a Csillag törzs elhagyta őket örökre?

6.Harcosok Törzse A legsötétebb óra:

                                                   

A Villám törzs legsötétebb órája eljött, ahogy a hatalom Tigriscsillag kezére jut rettenetes veszélybe taszítja a törzseket, amivel bármilyen macska valaha szembenézett. Azért hogy megmentse törzsét  és a barátait, Tűzszívnek fel kell fednie a Csillag törzs vészjósló üzenetét:

"Négy kettő lesz. Az oroszlán és tigris találkozni fognak a csatában, és a Vér uralni fogja az
erdőt."

Eljött a jóslat ideje, és egy hősnek kell emelkednie...

                                                  The new prophecy 

                                                       Az új profécia

Új prófécia 1. Harcosok Törzse Éjfél:

                                                

 Az erdő vadmacskái sok holdért éltek békében és harmóniában, de egy olyan végzet jön ami meg fog változtatni mindent, a furcsa üzenetek a harcosőseiktől beszélnek rémítő új jóslásokról: veszély, és egy rejtélyes végzet.

A Csillag törzs macskaként mancsával kiválasztott egy hőst hogy mentse meg az erdőt és a törzseket.De a macskák nem értik miért lenne egy olyan gonosz macska mint Tigriscsillag fia, Szedermancs hős.Vagy talán mégis ő menti meg a törzseket a pusztulástól?

Új prófécia 2. Harcosok Törzse Holdkelte:

                                                    

 Több hold óta hat macska elindult az erdőből hogy megmentse a törzseket. Most azok a macskák hazautaznak, de az útjukon a hegyek, találkoznak olyan vadmacskáknak egy törzsével, aki úgy tűnnek, hogy vannak saját, harcosőseik ... és a saját rejtélyes jóslásuk lenne.Viharbundás nem érti a furcsa elragadtatásukat vele szemben, de tudja, hogy a veszély, amivel szembenéznek, igazi.

 Időközben az erdőben, Tűzcsillag lánya Levélmancs nézi, ahogy a Villám törzs világa össze omladozik körülötte, ahogy a Kétlábúak rettenetes gépei az otthonukból egyre többet semmisítenek meg.A kereső macskák el fogják érni céljukat, hogy időben hátráljon a fenyegetés, hogy megmentsék a törzseket, vagy túl késő lesz? 

Új prófécia 3. Harcosok Törzse Hajnal:

                                                    

 Valami rémítő történik a törzsekkel. Az erdő rombolása közepette macskák tűnnek el Villám törzs szeretett orvosmacskatanoncát, Levélmancsot is beleértve. Most egy fiatal macska el indult a keresésére, sok hold után visszatérnek egy üzenettel: a törzseknek egy új otthonba kell menniük, vagy kiirtják őket az erdőből.

 De nem könnyű meggyőzni a macskákat, hogy távozzanak. Még akkor is, ha mind a négy Törzs beleegyezett, hogy együtt utazzon, a veszélyes kockázatot még is lehetetlennek tartják. Fontos módon még a kereső macskáknak sincs fogalmuk,   hogy merre mennek.Amire nekik szükségük van, egy üzenet a Csillag törzstől... de amire leginkább szükségük van minde mellett, egy terv, hogy megmentsék a hiányzó harcosaikat, vagy megkockáztassák, hogy örökre otthagyják őket.

Új prófécia 4. Harcosok Törzse Csillagfény:

                                                           

  Mielőtt béke lenne, a vér vért fog kivánni...

      

 A klánok végül a harcosőseik jóslásait követően megérkeztek az új otthonukban. Az út elég nehéz volt, de most küzdeniük kell, a területekért és hogy megalapítsák és megtanulják ennek az ismeretlen világnak a rejtett veszélyeit. A leginkább fontos  hogy Levélmancs tudja, hogy meg kell találniuk az új Holdkövet hogy tudjanak a Csillagtörzzsel kommunikálni, különben nem lesz mód, hogy új vezetőket válasszanak, és hogy az orvosmacskák titkokat tudjanak meg, és nincs mód tudni hogy mit kell tennie a klánoknak. 

 A jövő bizonytalannak látszik, és több mint egy macska tesz vészjósló dolgokat, amik erőszakhoz és sötétséghez vezethetnének. Ahogy a harcosok  várnak egy jelre.

Új prófécia 5. Harcosok Törzse Szürkület:

                                                    

 Az új terület új problémákat okoz a harcosoknak, a Törzseknek, a vad macskáknak akik nyugodtak miközben felfedik az új otthonuk titkait a tó körül. Olyan veszélyek, amikkel azelőtt soha nem néztek szembe, leselkednek az árnyékokban, és korábbi szövetségeseik furcsa módon ellenségesek.

 Ahogy a különbségek a Törzsek között mélyebbekké válnak, Tűzcsillag lánya azzal néznek szembe, hogy döntést kell hozznia. Egy a Törzs iránti hűség között  és Varjúmancs között, amíg a testvére küzd a legjobb barátja árulásával és az erdő meglepő veszélyeivel. Azok a választások, amiket most hoznak, nemzedékére kihat VillámTörzs. És van egy váratlan ellenség, aki támadni készül, a bátorságukra és erejükre többet lesz szükség mint valaha ha a Törzs életben aker maradni.  

Új prófécia 6. Harcosok Törzse Napnyugta:

                                                        

  Hamarosan miután a macskák a tóparton elérték az új otthonukat, a VillámTörzs orvosmacskája Levéltó a CsillagTörzstől kapott egy vészjósló figyelmeztetést: Mielőtt béke van, a vér vért fog kiönteni, és a tó pirossá fog válni. Ahogy a Törzs lassan kihever egy pusztító borztámadást, Levéltó nem tud segíteni de nem tud várni se. A prófécia álmai azt jelentik, hogy még rosszabb veszélyek is várnak a harcosmacskákra?

  Ugyanakkor, a múlt árnyékai tovább kísértik az erdőt, ahogy néhány régi barát küzd, hogy megtalálja a helyükét, mások úgy tűnnek, hogy örökké elvesztek, és egy öreg ellenség úgy véli, hogy egy új út segít a sötét bosszú végének keresésében. Egy vészjósló útvonal nyílik szét, és az idő eléri a harcosokat, hogy olyat válasszanak, ami meg fogja határozni a végzetüket. És a eljön a Törzsek végzete. 

                                                         Power of Three

                                          Hármak ereje

A Hármak ereje 1. Harcosok Törzse A látvány:

                                          

 Három lesz, a törzsed törzse...

    A vadmacskák virágoztak az új otthonukban a tó területein, mivel több megérik, és a  Törzsek új kölykökkel válnak erősebbé és egészségessé. Az idő eljött hogy a VillámTörzs három kölykéből tanonc legyen.

 Magyalmancs, Szajkómancs, és Oroszlánmancs tavasz egy erős hagyatékból: Mókusfény és Szederkarom kölykei, a legnemesebb a VilllámTörzs két legnemesebb harcosainak kölykei, és a nagy vezetőnek Tűzcsillagnak az unokái. Mind a három fiatal macska szokatlan hatalmat és tehetséget birtokol és úgy látszik ők menthetik meg a Törzsek új nemzedékeit.

 De sötét titkok vannak körülöttük, és egy rejtélyes jóslás bajra jövendöl. A harag egy rejtett egy áramlata emelkedik ellenük, akik nem Törzsben születek, ezáltal veszélyeztetik a harvosok vérét. A fiatal macskák erejének az egészére szükség lesz, ha a Törzsek életben akarnak maradni. 

Oldalmenü
Szavazás
Mi legyen még a honlapomon?
Szereplők
Erin Hunter Seekers című sorozatáról
Térkép
Még tartalmak
Vagy ha más írd meg a vk.-ba
Naptár